Announcement

30 Dec 2016

Održana ceremonija dodjele certifikata za tri kursa IUS Life-a

29. decembra 2016. godine u glavnom amfieteatru kampusa IUS-a održana je ceremonija dodjele certifikata na kojoj je rektor IUS-a Dr. Tahsin Erkan Türe dodijelio certifikate o uspješnom završetku kurseva dvadeset i jednom učesniku IUS-ovog centra za cjeloživotno učenje.

U posljednjem ciklusu kurseva namjenjenih stručnom osposobljavanju i profesionalnom usavršavanju, IUS Life je organizirao Kurs za upravljanje CNC mašinama, kurs AutoCad 2D/3D i Akademiju za nekretnine. Deset učesnika je dobilo certifikat o uspješnom završetku CNC kursa, koji je trenutno najpopularniji u centru IUS-Life. Šest učesnika je dobilo certifikat za kurs AutoCad 2D/3D koji je održan po drugi put, dok je Akademiju za nekretnine ovo bila prva grupa polaznika. Polaznici Akademije su izrazili svoje zadovoljstvo programom.

Elvira Korda bila je jedna od učesnica Akademije za nekretnine: "Jako sam zadovoljna kursom, profesor Muhasilović je bio sjajan, bio je informativan i jako fleksibilan, i uvijek dobro raspoložen. Za Akademiju za nekretnine imam prijedlog, a to je da IUS organizuje još dva ili tri kursa na temu nekretnina."

IUS Life Centar za cijeloživotno učenje pri Internacionalnom Univerzitetu u Sarajevu nastavlja organizirati različite neformalne edukacije, u cilju stvaranja boljih obuka za radnu snagu i doprinosa sveukupnoj ekonomiji Bosne i Hercegovine.

randomness